16 September 2010

Everybody else is doing it

... so why can’t we, αναρωτιόντουσαν με το δίκιο τους οι Cranberries το σωτήριο 1993. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο παρών σκύλος και αποφάσισε να μπει, τώρα στα γεράματα, στην μπλογκόσφαιρα. Σε πείσμα της άποψης ότι you can't teach an Andalusian dog new tricks, και παρόλο που υποτίθεται ότι τα μπλογκ είναι ήδη πασέ και το real thing τώρα είναι το μισητό tweeting, πράγμα για το οποίο ο υποφαινόμενος σκύλος έχει σοβαρές επιφυλάξεις.

Κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις, σε περίπτωση που περάσει ποτέ κανείς από δω:
  • Το μότο μας είναι anything goes (ό,τι να 'ναι, στη γλώσσα του Αισχύλου).
  • Υπάρχουν μερικές ασαφείς και συγκεχυμένες ιδέες για την επιθυμητή μορφή αυτού του μπλογκ, οι οποίες πιθανόν να αποκρυσταλλωθούν, και ακόμη πιθανότερο να αλλάξουν, συν τω χρόνω ή ακόμη και εν μία νυκτί (τρελό φετίχ οι δοτικές).
  • Με άλλα λόγια, το συμπαθές τετράποδο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα γράφει σε γ' ή α' ενικό· αν θα γράφει αποκλειστικά για την πάρτη του, για τους φίλους του ή για το world wide web (ποιος είπε ότι οι σκύλοι δεν είναι φιλόδοξοι;)· αν το μπλογκ θα έχει χαρακτήρα ημερολογίου, ψυχαναλυτικού ντιβανιού ή άσκησης ύφους. Υπόψιν ότι ο σκύλος μας σιχαίνεται τα διλήμματα, οπότε το πιθανότερο είναι να δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.
  • Ως εκ τούτου, ο μελλοντικός αναγνώστης παρακαλείται να θεωρήσει ότι το μπλογκ βρίσκεται σε φάση beta· ενδεχομένως και gamma (ta).

(Αυτές οι γραμμές γράφονται λίγη ώρα μετά το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού (με την τρελή ελπίδα ότι μεσολαβεί τουλάχιστον ένας μήνας μέχρι το ουσιαστικό τέλος του) και υπό τους ήχους των Spoon, ενώ ο ανεμιστήρας στέλνει ριπές δροσιάς συνεπικουρούμενος από ένα Breezer όνομα και πράγμα. Η κατάσταση θα άγγιζε το τέλειο αν υπήρχαν μερικά τρίμματα καπνού παραπάνω...)

6 comments:

  1. Αν βρείτε/βρεις και σε ποιον αριθμό απαντούν στα σχόλια, chien andalou, πείτε/πες μου.

    Καλή αρχή!

    ReplyDelete
  2. Όσο κι αν ξύνω το κεφάλι μου (με το πίσω πόδι) απορημένος, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Φαντάζομαι θα είναι κάτι πολύ απλό και μετά θα νιώθω κατά τι εξυπνότερος των μπρόκολων.

    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ελπίζω να μπήκες με το δεξί (κλικ).

    ReplyDelete
  3. Οκ, οκ, το 'πιασα...
    Είμαι γενικά υπέρ του ενικού, αλλά φοβάμαι ότι ο αριθμός που επιλέγει ο απαντών υπαγορεύεται από την επιλογή που έκανε πρώτος ο σχολιάσας.

    ReplyDelete
  4. Ο σχολιάσας ή ο σχολιάσου;

    ReplyDelete
  5. Ο chien alloundalou σηκώνει τα πόδια ψηλά, και τα τέσσερα. Αρφ!

    ReplyDelete
  6. Σε τρίτο ενικό; Πρωτότυπο!

    ReplyDelete